null
nullnull

Kontakt

032 712 388

065 9 712 388

065 9 712 388

065 9 712 388

info@arttravel.rs

Kursulina 39/1, Gornji Milanovac

Bukurešt

Rumunija - Bukurešt

3.0

null

Hotel

null

Autobus

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null

Informacije

Rumunija
Bukurešt

Ukupno nocenja

2

Ukupno dana

5
Cenovnik
Opis smeštaja
Program putovanja
Uslovi plaćanja

PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU U € PO OSOBI
POLAZAKHotel 3*
04. AprilPROMO !!!! 139 €159€
OGRANIČEN BROJ SOBA PO PROMO CENI !!!

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez  obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa  pomoćnim ležajem koje se rade isključivo na upit (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi dva noćenja sa doručkom u hotelu u  Bukureštu, obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje ,fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno  istorijske spomenike, individualne troškove i ostale nepomenute troškove. 

POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT i doplata iznosi 85 €. Deca po ovom programu ne ostvaruju popust. Po  ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz. 

FAKULTATIVNI IZLETI I DOPLATE (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama: Brašov, i zamak Bran – 45 € (cena  uključuje prevoz, ulaznicu u zamak Bran), (neophodan minimum od 30 putnika ), Pešačko razgledanje grada - 15 € (Dolazak do mesta gde počinje  izlet kao i povratak je u sopstvenoj organizacij, neophodan minimum od 20 putnika ). Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika - a  u slučaju manjeg broja prijavljenih putnika cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta  može ponuditi korigovane, više cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogućnostima  organizatora fakultativnog izleta – ino partnera), kao i pravo izmene termina i uslova izvođenja fakultativnih izleta predviđenih ovim programom.  Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner.